Waarom kiezen voor ‘Promotions by Maureen’
een commerciële voltreffer is?

Het bureau Promotions by Maureen werd in 2007 door Maureen van Haaren uit Apeldoorn in de vastgoedmarkt gezet. De ongekende creativiteit spatte er bijna letterlijk meteen vanaf!

In de voorbije jaren hebben Maureen en haar team bewezen, uitstekend en zéér onderscheidend te zijn als het gaat om marketing-, communicatie- en promotieactiviteiten voor diverse, toongaande vastgoedeigenaren en winkelcentra door heel Nederland. Het netwerk van het bureau Promotions by Maureen bestaat uit tal van organisaties en personen die actief zijn in vastgoed, events, media en entertainment. Dit grote netwerk zorgt ervoor dat Promotions by Maureen supersnel kan schakelen bij vraagstukken van opdrachtgevers. Denken in oplossingen, zéker niet in problemen, kortom.

Promotions by Maureen is een veelzijdig en creatief bureau dat zich intensief bezighoudt met marketing, communicatie en promotie van diverse winkelcentra in Nederland. Zij werkt samen met gemeenten, vastgoedeigenaren, beheerders, ontwikkelaars en winkeliersverenigingen om projecten op creatieve, onderscheidende manieren in de markt te zetten. Op een manier die zichtbaar resultaat oplevert!

Promotions by Maureen werkt daarbij heel graag samen! Waaraan heeft de opdrachtgever behoefte?  Wat is het eventuele struikelblok? Hoe schuiven we die mogelijke struikelblokken met een glimlach om de mond opzij? Denken in oplossingen immers! Welke stappen bepalen we gezamenlijk om het uiteindelijke doel te realiseren? Maureens devies: samenwerken, brainstormen en korte communicatielijnen zijn onmiskenbaar de sleutels tot succes.

Samen met de opdrachtgever(s) ontwikkelt Promotions by Maureen een strategie, waarvan stevige positionering en heldere proposities de pijlers zijn. Maureen en haar creatieve team ontwikkelen herkenbare campagnes, een visuele identiteit waarmee een project zich in de on- en offline communicatie kraakhelder profileert.  IJzersterk zijn zij in het schrijven van jaarplannen. In het ontwikkelen van creatieve concepten en de uitvoering, begeleiding en bewaking ervan. Promotions by Maureen adviseert besturen van projecten en doet verslaglegging en opvolging ervan. Transparant en met bewezen resultaat!

Promotions by Maureen weet elk project succesvol op de kaart te zetten,  zie een aantal referenties. Dat spreekt creatieve boekdelen!

Benieuwd naar wat Promotions by Maureen voor u kan betekenen?
Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.